MAN ENERGY SOLUTIONS

Arbejd med den grønne omstilling hos MAN Energy Solutions
Med mere end 250 års erfaring inden for advanced engineering leverer MAN Energy Solutions en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe med et stort fokus på bæredygtig energi og alternative brændstoffer.

Magnus B. Kristensen er maskinmester og Superintendent Engineer i MAN Energy Solutions, hvor han efter endt uddannelse har arbejdet med at fremme mere netop bæredygtige løsninger inden for skibsfarten. Med hensyn til totaktsmotorer er der konstant udvikling, eksempelvis med nye typer af grønnere brændsler.

»Man går aldrig i tomgang. Jeg føler ikke på noget tidspunkt, at jeg kan køre mit job på rygraden, fordi der altid er noget nyt, jeg skal kunne. Det motiverer mig, og da jobbet samtidig er fleksibelt med stor frihed, synes jeg, at det er superfedt,« siger han.

Én af Magnus B. Kristensens arbejdsopgaver kan være at stå for skift af motordele. Det praktiske arbejde udføres af underentreprenører, som han instruerer om opgaven på skibe rundt om i verden.  

»Jeg står for at sikre, at motordelene bliver skiftet korrekt. Jeg foretager målinger på de forskellige motordele, og dokumenterer det med billeder, tal og så videre. Nogle gange udfører vi selv arbejdet, men det kommer lidt an på, hvor omfattende opgaven er,« fortæller Magnus B. Kristensen, der har lært meget i sin første tid hos MAN Energy Solutions. 

»Jeg har udviklet mig til at blive mere ekstrovert og udadvendt i forhold til at være åben over for folk, jeg møder. I mit job har jeg også ansvaret for underentreprenører, så her lærer jeg ledelse i praksis. Karrieremæssigt har jeg allerede fået meget ud af at rejse og styre projekter rundt om i verden. Det er en stor og spændende udfordring,« siger han.

Godt socialt netværk
Nicklas Alexander Nielsen er ligeledes maskinmester hos MAN Energy Solutions og sidder som Junior Technical Advisor for LTSA (Long-term service agreements), hvor han yder teknisk support til Project Managers og skibenes besætninger ved nedbrud og mindre fejl, samt når et skib skal på værft.

Derudover assisterer han reservedelsafdelingens sælgere med at finde de rette reservedele til kunderne.

»Som en del af min oplæring har jeg sejlet sammen med en superintendent på en tur fra Italien til Durban i Sydafrika i en lille måned for at lave en 80.000-timers overhaling. Det kræver en masse planlægning og koordinering, som vi er en del af, så det var en rigtig god erfaring at prøve processen fra start til slut,« siger han.

I lighed med Magnus B. Kristensen har Nicklas Alexander Nielsen også oplevet en start i MAN Energy Solutions med meget at lære, og generelt er han særdeles tilfreds med tiden i virksomheden indtil videre.

»Det er et rigtig godt sted at være, både fagligt, men også socialt, hvor der er mange aktiviteter, der gør, at man kan lære folk at kende på tværs i virksomheden. Så man får hurtigt et stort netværk, og det gør bare dagligdagen nemmere,« siger han.

»Jeg synes hele tiden, mine faglige kompetencer er i spil. Jeg skal kunne slå op i en manual, jeg skal kunne læse et el-diagram, og jeg trækker på både el-teknik, termodynamik og motorlære til fejlsøgning eller til at lave en performancerapport. Så jeg kommer vidt omkring,« tilføjer Nicklas Alexander Nielsen.

Med hovedkvarter i Tyskland beskæftiger MAN Energy Solutions omkring 15.000 medarbejdere over hele verden, heraf cirka 2.200 ansatte i Danmark.

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt: 15.000+
Danmark: 2.200+ med mere end 40 forskellige nationaliteter
Maskinmestre i DK: 120+

Fokus

MAN Energy Solutions leverer en unik portefølje af teknologier inden for udvikling af motorer til brug på skibe og kraftværker over hele kloden. Vi arbejder ud fra strategien “Moving big Things to Zero”, fordi vi søger at skabe bæredygtige løsninger og bidrage til en CO2-neutral økonomi.

Ansvar 

Kvalitetskontrol
Ledelse
Hydraulik
Skibsfart
Teknisk rådgivning
Salg
Transmission

Tilbud til studerende 

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

MAN Energy Solutions
Teglholmsgade 41
2450 København SV

Besøg os på 
www.man-es.com

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.