Skab fremtidens erhvervsuddannelser – bliv uddannelseskonsulent i Industriens Uddannelser
Hos os får du en hverdag fyldt med engagerede kollegaer, hvor vi hjælper og lærer af hinanden, leverer høj kvalitet og værner om et godt arbejdsmiljø og stærkt socialt fællesskab.
Vi søger en kollega med politisk tæft, projektledererfaring og lyst til at tage ansvar i en rolle, hvor du bidrager til at skabe værdi for vores organisation og vores samarbejdspartnere. Hvis det lyder som dig, kan du være den, vi leder efter!
Dit ansvar og dine opgaver
Som uddannelseskonsulent skal du afdække industriens uddannelsesbehov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere relevante erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Du får ansvaret for nogle af de uddannelser, vi arbejder med på metalindustriens område. Du får som udgangspunkt ansvar for automatikteknikeruddannelsen, køletekniker og beslægtede AMU-områder. En del af din opgave bliver at forberede uddannelsesfaglige oplæg til arbejdsmarkedets parter, som du møder i vores udviklingsgrupper. Her bliver nye arbejdsmarkedstendenser, teknologier og krav, som skaber nye uddannelsesbehov drøftet. Mellem møderne følger du beslutningerne til dørs. Det betyder fx, at du beskriver og videreformidler konkrete uddannelsesønsker, kompetencemål, fag og prøver. Der kan også være uddannelsesspecifikke analyser og projekter, som du sætter i gang og er med til at styre.
Din profil
Du sætter pris på godt kollegaskab, hvor det er naturligt at give en ekstra hånd med, når situationen kræver det. Du kommer i mål med dine opgaver, fordi du er resultatorienteret og fordi du er en del af et ambitiøst team. Samtidig er du selvstændig og beslutningsdygtig inden for det mandat, du har med dig. Du får et engageret hold af kolleger, som hjælper dig med at få overblik over rammer og regler for uddannelser og med at etablere og arbejde med et relevant netværk af virksomheder, organisationer, tillidsfolk og skoler.
Din arbejdsdag kunne se sådan ud
Du møder kl. 8.30 og henter en kop kaffe og et stykke frugt i køkkenet. TV2 News kører på fjernsynet, hvor ministeren lancerer en af regeringens mange initiativer på erhvervsuddannelsesområdet. ”Vi har brug for mange flere dygtige faglærte”, lyder det.
De næste par timer går med at forberede dit udvalgsmøde. Sammen med DI og Dansk Metal har du aftalt, at I skal se på svendeprøven for en af de uddannelser, du er ansvarlig for. Der skal tænkes mere bæredygtighed og teknologi ind i svendeprøven. I skal drøfte det på næste udvalgsmøde, der finder sted på en virksomhed, så du skal også tale med virksomheden omkring en rundvisning.
Inden frokost har du møde med vores projektteam. De hjælper dig med et projekt, der skal understøtte rekruttering til en af dine uddannelser.
Efter en hyggelig frokost i kantinen med sund mad og snak med kollegaerne, er der afdelingsmøde. Her har vi en temadrøftelse om, hvordan vi styrker betjeningen af vores udvalg.
Eftermiddagen går med at dykke ned i nogle nye rapporter og data på dit område, besvare mails og så nåede du også lige at lave første skitse til en analyse på AMU, du gerne vil søge om midler til.
Kl. 16.30 hopper du i løbeskoene sammen med kolleger i IU Runners.
Vi tilbyder
Som uddannelseskonsulent hos Industriens Uddannelser bliver du en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer. Vi har en mangfoldighed af opgaver og funktioner, der samlet sikrer, at din hverdag er fyldt med spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har et højt humør, og vi sætter pris på vores gode omdømme. Vi tilbyder løn efter aftale, pensionsordning, personalegoder og et kontor placeret i hjertet af København.
Du vil få mere end 85 engagerede, kompetente og smilende kollegaer, der arbejder med at udvikle erhvervsuddannelser og AMU på industriens område. Vi sørger for, at indholdet i vores uddannelser fremtidssikres, fx inden for digitalisering, teknologi og grøn omstilling. Vi arbejder med en lang række projekter, der har fokus på kvalitet, rekruttering og fastholdelse, DM i Skills, EuroSkills, WorldSkills, analyser og meget andet. Vi bor i hjertet af København lige ved Københavns Hovedbanegård.
Vi er en selvejende institution, der er stiftet af Dansk Industri, Dansk Metal og 3F. Læs om os, vores vision, vores pejlemærker og om de organisationer, vi arbejder for på www.iu.dk.
Ansøgningsfrist: 19. januar
Lokation: København
Er du den kollega som vi søger?
Første samtale holdes i uge 4 og anden samtale i uge 5.
Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen kan du kontakte afdelingschef Martin Liebing Madsen på tlf. 21 21 88 16.
Som medlem har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp til rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger og meget mere. Klik ind og læs mere om dine medlemsfordele.
Maskinmestrenes Forening
Sankt Annæ Plads 16
1250 København K
CVR: 20802618
TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED
Det får du:
• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.
• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.
• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.
• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.